Prenosniki HP

Prenosnik HP ProbookHP Probook 450 G3

V spletni trgovini mojracunalnik.com ponujamo različne modele prenosnikov HP Probook. Modeli HP Probook 250 so vstopni modeli v črni barvi. Kakovostnejši modeli, kjer je prisoten aluminij so pa HP Probook 450 G3 ali njegov večji brat HP Probook 470 G3. HP probook z Intel i5 procesorjem, 8GB rama, hitrim SSD diskom ali s kombinacijo HDD diska ima vse kar potrebujete za hitro in kakovostno opravljeno delo.

Ponujamo tudi modele, ki so v celoti iz aluminija. Ti modeli HP Envy so zelo kakovostni in zelo lepi na pogled. V večini imajo ti modeli tudi osvetljeno tipkovnico tako, da ni težav pri tipkanju tudi v večernih urah.

 

Prenosni računalnik HP Envy

HP Envy

Prenosniki HP Envy imajo različne konfiguracije. Izbiramo lahko med procesorji Intel i5 ali Intel i7. Nekateri modeli imajo tudi 4 jedrni procesor Intel i7. Prav tako so na voljo 13, 15 in 17 palčni zasloni. V naši spletni trgovini ponujamo tudi namizne računalnike HP Envy Phoenix tako imenovane gamerske računalnike. Ti so še posebej primerni za igranje igric ali za grafično oblikovanje. Pri nam dobite HP prenosnike po najnižjih cenah v Sloveniji.

 

HP Envy 15

Prenosni računalniki HP Envy so primerni za domačo in poslovno uporabo. HP Envy sodi v višji razred ponudbe saj je zelo kvalitetne izdelave. Z prenosnikom HP Envy boste zelo zadovoljni že od samega nakupa. Na voljo so tudi različice HP Envy X360 katere omogočajo, da se prenosnik spremeni v tablico. Ti prenosniki vsebujejo tudi zaslon na dotik. Prenosniki HP Envy z 15 palčnim zaslonom imajo različne resolucije zaslonov. Najboljši imajo celo UHD resolucijo, ki znaša neverjetnih 3840×2160 pikslov. V kolikor se ne morete odločiti nas kontaktirajte na mobilno številko: 031/421-105 in vam bomo z veseljem pomagali in svetovali pri odločitvi ter nakupu vašega novega namiznega ali prenosnega računalnika znamke HP.

 

Omogočamo tudi nakup računalnika na obroke preko Diners kartice do 12 obrokov. V primeru da izberete do 6 obrokov ni dodatnih stroškov in tako pridete do novega namiznega ali prenosnega računalnika po najcenejši ceni.

Naša računalniška trgovina je z vami že od leta 1993, tako da pri nas ni pomislekov glede varnosti nakupa. Oglejte si našo ponudbo prenosnikov na : mojracunalnik.com

Linker-com