Objavljeno

Prenosniki x360

Kupite prenosnik in ga lahko uporabljate kot prenosnik ali tablico

Prenosniki x360 so namenjeni vsem, ki so radi v trendu. Namreč prenosnik ima 2v1. Lahko ga uporabljate kot tablico ali kot prenosnik. Vsi prenosniki z oznako x360 se obračajo za 360 stopinj. Zaslon je občutljiv na dotik (touch). Vsi prenosniki so zelo tanki, lahki, imajo aluminijasto ohišje, visoko avtonomnost baterije.

Pri nas (www.mojracunalnik.com) jih ponujamo z različnimi Intelovimi procesorji

SSD disk

Prenosni računalniki x360 vsebujejo ssd disk. Kar pomeni, da prenosnik s ssd diskom deluje hitreje. Disk namreč ne vsebuje nobenih mehaničnih delov, kar pomeni, da se v njih nič ne premika – tako kot se premika v hdd diskih. Branje podatkov poteka na drugačen način, ki je veliko hitrejše pri ssd diskih, kot pri hdd diskih. Pri SSD diskih so podatki shranjeni v obliki enic in ničel. SSD diski so primerni za tiste, ki potrebujejo hiter disk.

Pomnilnik

Vsi prenosniki imajo 8GB pomnilnika, ki ga je možno pri nekaterih modelih dograditi. Pri nas seveda najceneje za naše stranke. Tako kot ponujamo tudi prenosnike in računalniki po akcijskih cenah. Pomnilnik, drugače imenovan ram je namenjen tekočemu delo računalnika. Uporablja se za shranjevanje ukazov in začasnih podatkov. V delovnem pomnilniku hrani računalnik program, ki se trenutno izvaja, ter podatke in navodila, ki jih potrebuje za izvajanje programa.

Prenosniki HP

HP prenosniki so zelo kvalitetni. Saj dobimo veliko za dokaj nizko ceno. Na razpolago so naslednji modeli: Pavilion, Spectre, Envy. HP Pavilion je cenovno bolj ugoden. Ohišje ima iz aluminija, zaslon na dotik, licenčni Windows 10. Možen je 14 palčni zaslon ali 15,6 palčni zaslon. Potem pa je tu višji model od HP. HP Spectre 13 palčni zaslon. Ima elegantno ohišje in izredno zmogljivost.

Prenosni računalniki HP so enostavni za uporabo. Uporabnik se hitro znajde na njih in zadovoljil bo tudi zahtevnejše uporabnike. HP računalnik je idealen za vse, ki od prenosnika pričakujejo več.

Objavljeno

Lenovo Yoga 510

14-PALČNI PRENOSNI RAČUNALNIK Z VELIKIM POMNILNIKOM IN FUNKCIJO HITREGA POLNJENJA.

Yoga 510 (14-palčni) je z edinstvenim, diamantno rezanim zaslonom za dlan namenjen tistim, ki hočejo biti drugačni. V primerjavi s prejšnjimi generacijami je tanjši in lažji, ima pa tudi dvakrat večji pomnilnik, zato se lahko poslovite od zunanjih trdih diskov. Poleg tega, da se za 40 % hitreje polni kot običajni prenosni računalniki, lahko Yoga 510 po potrebi obračate, zlagate, nagibate ali uporabljate v načinu s stojalom.

Z do Intel® Core™ i7 procesorjem

Daljša življenjska doba baterije s funkcijo hitrega polnjenja

S prenosnim računalnikom Lenovo Yoga 510 (14-palčni) skorajda ne boste potrebovali napajalnega kabla. Omogoča namreč do 8,5 ur življenjske dobe baterije s samo enim polnjenjem. Če pa baterijo kljub temu izpraznite, brez skrbi: s tehnologijo hitrega polnjenja jo lahko 100 % napolnite v samo dveh urah in pol, kar je za 40 % hitreje kot pri običajnih prenosnih računalnikih.

Več načinov za dela in zabavo

Po potrebi računalnik, po želji tablični računalnik in še veliko več. Yoga 510 je neverjetno prilagodljiv računalnik. Vključuje štiri načine, s katerimi lahko prilagodite svoj način dela: prenosni računalnik, s stojalom, način »šotor« in tablični računalnik. Skrivnost: Yoga 510 ima tečaj in zaslon na dotik edinstvene oblike, ki omogoča obračanje zaslona za 360 stopinj, kar pomeni, da način uporabe lahko izberete glede na to, kaj želite početi.

Do Windows 10

Že poznan občutek sistema Windows, toda še boljši. Vrača se meni Start, še boljši kot kdaj koli prej. Povečajte ga, prilagodite ga po meri, prikrojite ga svojim potrebam. Delajte z več napravami, ki vam veliko pomenijo, kot so tiskalniki, fotoaparati ter USB-ključi. In lahko ste brez skrbi, saj vam dodatne varnostne funkcije zagotavljajo zaščito pred krajo naprave in škodljivo programsko opremo.

Tanka in lahka oblika

Z začetno težo pri 1,75 kg in debelino le 20,8 mm je računalnik Yoga 510 ne le izjemno prenosen, ampak tudi vidno elegantnejši od prejšnje generacije – kot nalašč za vse, ki računalnik radi uporabljate na poti.

Osupljiv pomnilnik

Pri večini prilagodljivih prenosnih računalnikov je na voljo okrog 512 GB pomnilniškega prostora. Yoga 510 pa vam ponuja dvakrat toliko, saj ima trdi disk velikosti do 1 TB, kar pomeni, da lahko uživate v dodatnem prostoru in se poslovite od zunanjih trdih diskov ali SSD disk v velikosti 256 GB, ki pohitri celoten prenosnik.

Vrhunski zaslon v polni HD-ločljivosti

14-palčni zaslon FHD (1920 × 1080) z živahnimi barvami omogoča svetle, podrobne prikaze za izjemno zmogljivost pri igranju iger in predvajanju večpredstavnosti. Tehnologija desetprstnega hkratnega dotika omogoča vrhunsko izkušnjo dotika, večjo odzivnost in krajši odzivni čas. Zaradi tehnologije medravninskega preklapljanja (IPS, In-Plane Switching) pa zaslon računalnika Yoga 510 omogoča čiste prikaze v širokem vidnem kotu, zato je odličen za skupno rabo vsebin s prijatelji.

Zvočna tehnologija Harman®

Yoga 510 ima stereo zvočnike z zvočno tehnologijo Harman®, ki omogoča predvajanje jasnega in čistega zvoka za izboljšano izkušnjo poslušanja.

Na voljo v več slogovno dovršenih barvah

Yoga 510 je na voljo v dveh prepoznavnih barvah: srebrni in črni.

Nasmehnite se, zamenjajte in razvrstite – v le nekaj sekundah

Program Lenovo® Photo Master 2.0 združuje sodobno galerijo s fotografijami, izjemno učinkovito navigacijo, ki je preprosta za uporabo, in orodja za urejanje fotografij. Sedaj je na voljo s funkcijami, kot sta Auto Face Replace in Smart Event Sort, ki vam omogočajo da svoje fotografije organizirate in optimizirate do popolnosti.

Objavljeno

HP Omen

To je nov svet igranja iger, v katerem je tekmovanje neusmiljeno, veličina pa dosegljiva. Prenosni računalnik OMEN, opremljen z zmogljivo strojno opremo in strupenim videzom, je kadar koli in kjer koli pripravljen za bojno polje. Vzemite, kar vam pripada.

Pripravite se na slavo

Z grafično kartico NVIDIA® GTX™ in procesorjem Intel® Core ste opremljeni za vse izzive, vključno z najzahtevnejšimi igrami AAA.

Prepustite se tekmovanju

V izkušnji, ki vas bo povsem prevzela, boste čutili vsak utrip srca. Z zvokom Bang & Olufsen in pri nekaterih modelih tudi z zaslonom 4K IPS lahko dvignete lestvico igranja.

Oblikovan za prevlado

Z agresivnim, tanjšim oblikovanjem in zmajevo rdečo osvetljeno tipkovnico se lahko nasprotnikov z lahkoto lotevate doma ali poveljujte bojnemu polju na poti.

Posebnosti

Windows 10

  • Prihaja operacijski sistem Windows 10. Z dobro poznanim okoljem Windows, ki je zdaj še boljše, se lahko brez skrbi lotite velikih stvari.

Šesta generacija procesorjev Intel®

  • Šesta generacija procesorjev Intel® Core™, ki so hitrejši, tišji in zagotavljajo več funkcij, izboljšuje vašo računalniško izkušnjo kot še nikoli prej.

Za zunanjo uporabo

  • Ta zaslon s premazom proti bleščanju omogoča uživanje na soncu in v priljubljenih vsebinah. Neodsevnost in nizka raven sijaja zagotavljata manj bleščanja pri delu zunaj.

Slikovit pogled s širokim zornim kotom

  • Na tem živahnem zaslonu s polno visoko ločljivostjo lahko celo pri izjemno širokih zornih kotih uživate v ostrih slikah.

Izjemno natančna navigacija

  • S slikovno ploščico HP je zaslonska navigacija preprosta in intuitivna. Podpora za poteze z do štirimi prsti omogoča naravno delo z vsebino.

Grafična kartica enake zmogljivosti kot pri namiznih računalnikih

  • Izjemna grafična zmogljivost in povečana učinkovitost napajanja grafične procesorske enote NVIDIA® GeForce® GTX 960/965M na prenosnem računalniku zagotavljata nemoteno igranje iger v visoki ločljivosti.

Zajemite vse osebe v sobi

  • 88-stopinjski zorni kot in napredno tipalo BSI na kameri HP Wide Vision HD omogočata video klepete s celotno družino ali celo sejno sobo s kristalno jasnimi podrobnostmi.

Izjemno bogata zvočna izkušnja

  • Vrhunski zvok Bang & Olufsen prinaša zabavo v življenje z zvokom, ki ga lahko občutite. Prebudite svoje čute s popolnim zvokom na računalniku, naravnanim po meri v sodelovanju s strokovnjaki za zvok v podjetju Bang & Olufsen.

Jasen zvok. Velika glasnost.

  • Funkcija HP Audio Boost izboljšuje zvočno izkušnjo s tehnologijo pametnega ojačanja, ki zagotavlja glasen, čist in dinamičen zvok.

Je akumulator skoraj prazen? Nobena težava.

  • Ko je vsak trenutek dragocen, HP-jeva funkcija hitrega polnjenja omogoča do 50-odstotno napolnitev v približno 30 minutah. Priključite ugasnjeno napravo in napolnite akumulator z izjemno hitrostjo.
Objavljeno

HP Spectre

HP Spectre je elegantno oblikovan prenosni računalnik, ki vas bo navdušil s svojo zmogljivostjo. Njegov velik zaslon z visoko ločljivostjo nudi edinstveno sliko in boljši pregled nad vašimi najljubšimi vsebinami. Tu je še izredno zmogljiv procesor in Windows 10, ki nudi povezljivost z drugimi pametnimi napravami. Računalnik je sicer preprost za uporabo, uporabniku prijazen in bo zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike.

360 stopinjski značaj: spremenljiv v vsakem trenutku

Delajte, glejte filme ali igrajte igre tako, kot želite vi! Prenosni računalnik se lahko pohvali s svojim 360 stopinjskim značajem, zato je idealen za vse, ki od svoje prenosnika pričakujejo več. Standardna pozicija prenosnika je primerna za gledanje filmov, za lažje igranje iger ali brskanje po aplikacijah pa le obrnite računalnik za 360 stopinj in pustite, da vas navduši.

Mogočen procesor in Windows 10: za ljubitelje iger

Prenosnik HP Spectre temelji na novem Intel Core procesorju, ki je izredno zmogljiv in omogoča brezskrben užitek ob delu ali igranju tudi najzahtevnejših iger. K temu bo pripomogla še rahlo upognjena tipkovnica, ki se vam prilagaja in omogoča lažje tipkanje. Tu je še vsestranski Windows 10, ki nudi povezljivost z Xbox One in drugimi pametnimi napravami.

Izjemen dizajn: barva in linije, ki navdušijo

Prenosnik se lahko pohvali z zlato-rožnato barvo, ki je drugačna in drzna. Navdušila bo tudi tiste, ki prisegajo na klasično črno ali belo barvo in zagotovo pritegnila pozornost. Tu so še elegantne linije in izjemen dizajn ter lahkotnost prenosnika, ki je lažji od 1,5 kg.

Izjemnost v barvi in sliki: široka paleta barv

Prenosnik se lahko pohvali z 72 % barvnim spektrom, ki zagotavlja živahnost in bogatost barv ter slike, tako da boste vaše igre ali najljubše fotografije videli izjemno jasno in čisto.

Objavljeno

Ugodni prenosniki za vas na »policah« naše spletne trgovine

Ugodni prenosniki so v današnjem času pomembni. Internet je prežel že vse pore našega življenja in kar težko bi si organizirali življenje, če ga več ne bi bilo. Ogromno komunikacije in posla je vezanega na internet. Nekaterih stvari brez spleta sploh ne bi bilo. Dinamika vsakdanjega življenja je postala tako intenzivna, da je internet nuja in hkrati orodje, ki nam olajša življenje in ne nazadnje dviga standard. Da pa bi lahko dostopali do interneta, seveda potrebujemo prenosni računalnik. Zato je koristno, da so prenosni računalniki v akciji. Pri nas so vsi prenosniki ugodni, saj vedno dobite najboljšo kvaliteto za najmanj denarja.

 

Kateri prenosnik kupiti z nami ni več vprašanje

Vabimo vas, da si naše ugodne prenosnike ogledate v naši spletni trgovini prenosnih računalnikov, kjer so prenosni računalniki vedno v akciji. Verjamemo, da boste našli vam primeren in všečen prenosni računalnik, ne glede na to, kateri prenosnik želite kupiti. Če ne veste, kateri prenosnik kupiti, si boste morda ob pregledovanju naše pestre izbire prenosnih računalnikov lažje odgovorili na vprašanje kateri prenosnik kupiti. Če pa tudi potem ne bo šlo, vas vabimo, da nas pokličete na našo telefonsko številko, kjer vam bomo svetovali in po posvetu z vami skupaj ugotovili, kateri prenosnik kupiti.

 

Ugodni prenosniki za vašo dobro kupčijo vedno pri nas

Naše stranke redno razveseljujemo z ugodnimi prenosniki. Prenosni računalniki so naše področje dela in zato smo zmožni poskrbeti za to, kar marsikdo drug ni: da vam priskrbimo najcenejši prenosnik. Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte na lastne oči!

Objavljeno

Računalniška trgovina Linker-com d.o.o.

Računalniška trgovina Linker-com d.o.o. ima spletno prodajo namiznih in prenosnih računalnikov različnih priznanih znamk.  Na spletni strani mojracunalnik najdete namizne in prenosne računalnike znamke HPAsus, Acer, Lenovo, Apple, Toshiba. Računalniška trgovina Linker-com d.o.o. ima konkurenčne cene v Sloveniji.  Ne spreglejte naše ponudbe in si še danes zagotovite vaš nov računalnik po garantirano najnižji ceni.

 

NA SPLETNO TRGOVINO

 

Najcenejša računalniška trgovina v Sloveniji

Spletna trgovina mojracunalnik se zmeraj trudi biti najcenejša računalniška trgovina. Lahko se seveda zgodi, da smo določen model spregledali, zato vam damo možnost, če najdete kateri model drugje ceneje kot pri nas, nam javite in vam bomo poskusili dati še ugodnejšo ponudbo. Smo edina trgovina z računalniki, ki nudimo najcenejše cene, veliko število računalnikov na zalogi in dobavo naslednji dan. V kolikor želite računalnik prej preizkusiti imamo možnost tudi osebnega prevzema v naši računalniški trgovini, ki se nahaja v Mariboru, kjer je sedež podjetja.

 

Nakup računalnika

Pri nakupu računalnika je najpomembnejše, da se ne prenaglite. Vzemite si čas, preverite ponudbo na naši spletni strani. Odgovorite si na vprašanje, zakaj potrebujete računalnik, saj tako ugotovite, kaj pravzaprav iščete. V kolikor se ne morete odločiti nas kontaktirajte na mobilno številko: 031/421-105 in vam bomo z veseljem pomagali in svetovali pri odločitvi ter nakupu vašega novega namiznega ali prenosnega računalnika. Imamo veliko izbiro računalnikov z različnimi vgrajenimi komponentami. Z osnovnimi, ki so primerni za brskanje po spletu, spletne nakupe, e-pošto, pisanje seminarskih nalog do zmogljivih, ki omogočajo zahtevno grafično oblikovanje in igranje igric tako imenovani Gaming računalniki. Preverite modele računalnikov v naši spletni trgovini in ugotovili boste, da je naša računalniška trgovina, trgovina v kateri se najde primeren računalnik za vsakogar.

Omogočamo tudi nakup računalnika na obroke preko Diners kartice do 12 obrokov. V primeru da izberete do 6 obrokov ni dodatnih stroškov in tako pridete do novega namiznega ali prenosnega računalnika po najcenejši ceni.

Naša računalniška trgovina je z vami že od leta 1993, tako da pri nas ni pomislekov glede varnosti nakupa.

Objavljeno

Prodaja prenosnikov in servis (Maribor) – kvalitetno in ugodno

Prodaja prenosnikov v Mariboru, kjer se nahaja sedež našega podjetja LINKER-COM, danes predstavlja precej majhen delež vseh dejavnosti našega podjetja. V skladu s časom, seveda pa tudi s samim predmetom, se je namreč naša prodaja prenosnikov preselila na splet; ugodni in kakovostni prenosniki so tako postali precej bolj dosegljivi kupcem po vsej Sloveniji, ne le tistim, ki živijo v bližini Maribora. Prodaja prenosnikov pa je poleg tega dopolnjena še s prodajo namiznih računalnikov in računalniške opreme.

Dolga tradicija prodaje prenosnikov in drugih računalniških storitev

Zgodba našega podjetje se je začela pisati leta 1993; naša prvotna dejavnost je bil razvoj računovodsketrgovinske in druge poslovne programske opreme, sčasoma pa smo se začeli ukvarjati tudi s prodajo računalnikov, namenjenih širšemu krogu uporabnikov. Ena naših najpomembnejših dejavnosti je danes tako prav spletna prodaja prenosnikov. Maribor, Vzhodna ulica 032, pa je pravi naslov tudi za vse tiste, ki potrebujete hiter in profesionalen servis svojih računalnikov. Delo opravimo zanesljivo, kos pa smo tudi najzahtevnejšim izzivom, pred katere nas postavijo naše stranke, kar nam omogočajo bogate izkušnje na tem področju.

 

Izjemno ugodna prodaja prenosnikov

Prodaja prenosnikov na obroke je še eden od mnogih razlogov, zaradi katerega smo si v letih našega delovanja pridobili številne zveste stranke. Zavedamo se namreč, da je dandanes računalnik praktično nujen pripomoček, njegova okvara pa lahko močno zagreni vaše življenje. Prav tako pa se zavedamo, da finančno stanje včasih ne dopušča takojšnjega nakupa novega računalnika oziroma prenosnika. Prodaja prenosnikov na obroke je tako idealen način, da do novega, nujno potrebnega prenosnika pridete čim prej. Na voljo so vam prenosni računalniki različnih proizvajalcev (Asus, Acer, HP, Samsung, Toshiba in prenosniki Apple) ter karakteristik. Pri nas boste tako med drugim našli tudi cenovno dostopen prenosnik za igre. Naša prodaja prenosnikov (Maribor ali spletna trgovina) navduši tudi najbolj zahtevne kupce!

Objavljeno

Hp probook po ugodni ceni

Si želite nov računalnik? Ne veste, kje iskati? Mi smo rešitev. Zagotovo boste pri nas našli pravi hp probook za svoje potrebe. Cene v naši spletni trgovini res niso visoke, vse značilnosti posameznega pro booka pa so natančno in jasno navedene. Katerikoli model hp probook izberete, bo zagotovo izpolnil vaša pričakovanja. Hp probook 470 g2 je opremljen s procesorjem Intel Core i5–6200U, 4 GB delovnega pomnilnika (RAM), 1000 GB trdega diska za shranjevanje podatkov in grafično kartico AMD Radeon R7 M340. Prenosnik ima 17.3 palčni nesvetleč zaslon resolucije (1600×900). Še ena različica računalnika hp probook 470, in sicer model hp probook g 470, vas bo tudi zagotovo očarala.


Hp probook 470 za domačo in poslovno rabo


Če pa vas kljub temu, da ste si natančno prebrali vse o izbranem modelu hp probook, zanima še kakšna dodatna informacija, smo vam na voljo kadarkoli – pošljite nam elektronsko pošto ali nas pokličite. Vsi hp probook računalniki imajo zelo močne procesorje, kar pomeni, da bodo odlično zdržali tako v službi kot tudi za domačo rabo. Hp probook 470 g2 ali hp probook g 470 sta le ena izmed modelov, ki se vam jih splača kupiti. Pogosto so pro book računalniki tudi na voljo po akcijskih cenah, česar nikar ne spreglejte.


Hp probook 470 bo vaš spremljevalec


Hp probook 470 s svojo zmogljivostjo in odličnimi lastnostmi zagotovo nikogar ne razočara. Cena za to, kar dobite, pa je več kot ugodna, saj je ta hp probook zares vreden svojega denarja. Ker imamo že dolgoletno tradicijo, poslujemo namreč že kar 22 let, nam brez težav popolnoma zaupate, čemur so priča že številne zadovoljne stranke. Hp probook že čaka na vas – obiščite našo spletno trgovino, naročite in naslednji dan bo izbrani izdelek že pri vas doma in pripravljen za uporabo. Vljudno vabljeni!

 

Objavljeno

Akcija prenosnikov – na voljo Acer in druge znamke

Prenosniki v akciji so prava rešitev za tiste, ki vas zanimajo poceni prenosniki vrhunske kakovosti. Pogosto se namreč zgodi, da najcenejši prenosniki v redni ponudbi ne zadovoljijo vseh vaših zahtev, za zmogljivejše prenosnike pa bi morali seči precej globlje v žep. Dovolj zgodnje načrtovanje nakupa je tako skorajda nujno za vse tiste, ki vas zanimajo višje cenovni prenosniki.Akcija prenosnikov lahko pomeni tudi zelo velik prihranek, zato se potrpljenje in redno spremljanje ponudbe zagotovo splačata.

 

OGLEJTE SI ACER PRENOSNIKE V NAŠI PONUDBI

Kakovostni prenosniki – akcija različnih izdelkov

V spletni trgovini Moj računalnik so vam vseskozi na voljo kakovostni in ugodni prenosniki. Akcije, ki jih pripravljamo za vas, pa poskrbijo, da bo strošek nakupa novega prenosnika še nižji, kot bi bil sicer. Zelo raznoliki poceni prenosniki v redni akciji vam omogočajo obilico izbire, ne glede na to, kakšen tip prenosnika vas zanima. Poleg tega pa je tu še naša posebnost – dnevna akcija določenega artikla, ki ga lahko kupite po izjemno znižani ceni. Spremljajte aktualne spremembe v naši spletni trgovini, da ne zamudite ponudbe, ki bi bila idealna za vas.

Acer prenosniki med najbolj iskanimi

Premišljeno zasnovana spletna trgovina Moj računalnik omogoča dobro preglednost in enostavno brskanje med ponudbo različnih prenosnikov, ki jo sestavljajo Acer prenosniki in prenosniki drugih svetovno priznanih izdelovalcev računalniške opreme. Acer prenosniki so na voljo v različnih velikostih, skupni imenovalec vseh modelov prenosnikov znamke Acer pa je vrhunska kvaliteta, zaradi česar gre za izjemno priljubljeno izbiro med našimi kupci. Podobno velja tudi za našo preostalo ponudbo prenosnikov (Toshiba, Asus, Lenovo itd.), saj dajemo pri uvrščanju artiklov v spletno trgovino prednost kvaliteti pred kvantiteto. Nudimo vam tudi pomoč pri tem, da poiščete resnično optimalen prenosnik. Toshiba, Samsung, HP, Lenovo, Apple, Acer, Asus – izbira je vaša. Zagotavljamo vam, da vas, ne glede na to, za katero znamko se odločite, izbrani prenosnik ne bo razočaral.

Objavljeno

Prenosnik za igre Asus – prenosni računalnik izredne zmogljivosti

Prenosnik za igre je bila še nedolgo tega besedna zveza, ki je marsikoga navdala s precejšnjo skepso. Zdelo se je namreč, da je prenosnik za igre skorajda povsem neuporaben, saj naj bi bile te predvsem v domeni klasičnih, namiznih računalnikov, ki zmorejo zagotoviti ustrezno podporo tudi za najbolj kompleksne igre. A razvoj tehnologije je poskrbel, da so dandanes tudi prenosniki za igre povsem običajna kategorija. Tako se lahko užitkom ob igranju svoje priljubljene igre prepustite praktično kjer koli …

 

PRILJUBLJEN PRENOSNIK ZA IGRE

 

Kako prepoznati kvaliteten prenosnik za igre?

Da pa bi vam vaš novi prenosnik zares lahko služil tudi pri igranju različnih iger, boste morali pred nakupom vložiti nekaj časa v primerjavo različnih opcij, ki so vam na voljo. Tisto, na kar morate biti še posebej pozorni, ko izbirate prenosnik za igre, sta predvsem procesor (težko boste zgrešili, če se odločite za Intel Core i7) in grafična kartica, upoštevajte pa tudi samo zasnovo tipkovnice, saj ste lahko v primeru nepraktičnega dizajna prikrajšani za kar nekaj užitkov. Zelo zaželeno je, da je tipkovnica osvetljena, kar omogoča igranje tudi v nočnem času, dober prenosnik za igre pa odlikuje tudi nadpovprečna vzdržljivost baterije.

Asus Rog

Prenosni računalnik Asus primeren tudi za najbolj zagrizene »igričarje«

Praktično vsi pomembnejši proizvajalci prenosnih računalnikov (LenovoAsusHP, Samsung, Toshiba …) v svojo ponudbo vključujejo posebne računalnike za ljubitelje igre, ki lahko najdejo nekaj zase celo med Apple prenosniki. Bogat nabor možnosti boste našli tudi v naši spletni trgovini Moj računalnik, kjer vam med drugim ponujamo tudi »gamerski« prenosni računalnik Asus po dostopni ceni. Omenjeni prenosni računalnik Asus združuje vse bistvene lastnosti, ki jih mora imeti dober prenosnik, namenjen (tudi) igranju iger. Naša spletna prodaja prenosnikov pa seveda zajema tudi kakovostne prenosnike za druge tipe uporabnikov. Ponujamo vam kombinacijo uveljavljenih znamk (prenosni računalnik LenovoApple, Acer, HP, Asus, Toshiba in Samsung) ter ugodnih cen.

Objavljeno

Prenosnik Toshiba, Asus, Lenovo … kako izbrati pravega ?

Prenosnik Toshiba ali Lenovo – kateremu dati prednost, ko se odločamo za nakup? Mogoče pa raje izbrati prenosnik Asus? Potem so tu seveda še prenosni računalniki HP in tako dalje, da niti ne začnemo naštevati različnih znamk mini prenosnikov. Izbira je torej vse prej kot enostavna, še posebej če to ni ravno vaše področje.

 

Nakup prenosnika

Prenosnika ni priporočljivo kupovati zgolj na podlagi znamke. Nobenega zagotovila namreč ni, da so vsi prenosniki Lenovo boljši/slabši od prenosnikov Asus ali da so denimo prenosniki Toshiba najboljša možna izbira, ne glede na model. S tem pa nikakor ne želimo reči, da so prenosniki Toshiba slaba opcija. Vse naštete znamke so seveda izredno uveljavljene in v osnovi zelo kakovostne, saj za njimi stojijo podjetja, ki imajo večdsesetletne izkušnje na področju računalnikov in računalniške opreme. Vseeno pa naj bo znamka zgolj eden od faktorjev pri izbiri, prav tako pa tudi cena. Tisto, kar je pri prenosniku – pa naj bo to prenosnik Lenovo, Toshiba, Asus ali kateri od prenosnikov manj uveljavljenih proizvajalcev – v resnici najbolj pomembno, so vsekakor njegove dimenzije, hitrost procesorja, grafična kartica in pomnilnik. Posamezni uporabniki pa imajo seveda tudi nekaj povsem individualnih zahtev, odvisnih od tega, za kakšne namene nameravajo uporabljati računalnik.

 

Dimenzije prenosnika – manjši ali večji računalnik?

Ko govorimo o dimenzijah prenosnika, imamo v mislih dolžino zaslona, natančneje njegove diagonale. Izbira dimenzij je odvisna predvsem od tega, za kaj boste prenosnik načeloma uporabljali. Tako morate pretehtati, ali vam je pomembnejša večja mobilnost in daljša vzdržljivost baterije ali manjša obremenitev za oči, ki jo prinašajo večji prenosniki. Tisti, ki prenosne računalnike večinoma uporabljate kot običajne namizne računalnike, lahko tako brez težav izberete nekoliko večjo diagonalo zaslona. V primeru, da vam je možnost enostavnega prenašanja računalnika izredno pomembna, pa so vam na voljo celo t. i. mini prenosniki. Asus je vsekakor eden najbolj znanih proizvajalcev tega tipa prenosnikov, a tudi tu se ni smiselno že vnaprej omejevati na eno samo znamko.

Objavljeno

HP Envy je prenosni računalnik najvišje kvalitete

HP Envy je prenosni računalnik, ki – kakor pove že ime – vam ga bodo zavidali. Splošno znano je, da so HP namizni računalniki izvrstni, HP Envy (HP Envy i5, HP Envy i7) pa dokazuje, da so tudi prenosniki HP odlični. Če se boste odločili za nakup HP Envy 15, vam priporočamo, da to storite pri nas, saj bo cena za vaš novi HP Envy 15 pri nas najnižja. Poleg tega pa bomo poskrbeli tudi za servis vašega HP Envy v času njegove življenjske dobe.

HP Envy boste pri nas dobili najceneje

V času, ko je na pohodu velika draginja, je pomembno, da potrošnik tu in tam opravi nakup, ki ga lahko imenuje dober posel. Pri nas bo nakup vašega novega HP Envy (HP Envy i5HP Envy i7) začetek odlične uporabniške izkušnje, saj bo cena vašega novega HP Envy 15 pri nas najnižja. Če morda katero drugo podjetje oglašuje nižjo ceno HP Envy 15, nas na to opozorite in dali vam bomo dodaten popust.

Vaš nakup HP Envy 15 je za nas šele začetek

Za nadaljevane vaše izvrstne uporabniške izkušnje bo po eni strani poskrbela odlična tehnologija HP Envy 15, na drugi strani pa bomo vam in vašemu HP Envy 15 stali ob strani tudi mi, saj bomo v času njegove življenjske dobe skrbeli za ustrezen servis. Zaključek vaše uporabniške izkušnje bo seveda spet izvrsten, saj vam bomo ob menjavi vašega starega HP Envy še vedno stali ob strani in vam ponudili nove in s tem še bolj odlične modele računalnikov – seveda po najnižjih cenah.

Objavljeno

Prenosnik HP: ugodni prenosniki za različne tipe uporabnikov

Prenosnik HP je eden najboljših dokazov za to, da so lahko tudi najkvalitetnejši izdelki cenovno zelo dostopni. V spletni trgovini Moj računalnik se zavedamo, kako pomemben del našega vsakdana oziroma izvajanja različnih opravil je postal računalnik, zato v ponudbo uvrščamo le izdelke preverjene kakovosti. Prenosnik HP zagotovo sodi v sam vrh kakovosti, s primerljivo kvaliteto pa se lahko seveda pohvalijo tudi HP namizni računalniki.

Prenosnik HP na voljo v različnih izvedbah

Zavedamo se, da vsak prenosnik HP kljub kvaliteti ni primeren za vsakogar. Upoštevati je namreč treba specifične potrebe posameznega uporabnika, saj bo le tako uporabniška izkušnja zares optimalna. Da bi lahko uresničili vse vaše želje, imamo na zalogi bogat nabor računalnikov znamke HP, med katerimi najdete tudi HP ProBook 470 G3 in HP Envy 15. Prenosnik HP je primeren tako za najzahtevnejše uporabnike kot za tiste, ki prenosnik uporabljate predvsem za zabavo oziroma kratkočasenje. Če niste povsem prepričani, kateri računalnik HP bi bil najprimernejši za vas, vam bomo z veseljem priskočili na pomoč. S prodajo računalnikov imamo namreč dolgoletne izkušnje, zato znamo presoditi, kaj je tisto, kar stranka potrebuje.

Izjemno cenovno dostopni HP prenosniki

Prenosnik HP, za katerega se zanimate, boste pri nas dobili ceneje kot kjer koli drugje. Cene se sicer razlikujejo glede na zmogljivostni razred, vendar so vam v vseh kategorijah na voljo nadpovprečno ugodni izdelki. Prava izbira smo tudi za vse, ki vas bolj kot HP prenosniki zanimajo ugodni HP namizni računalniki. Računalnik HP je mogoče pogosto kupiti tudi po posebni akcijski ceni oziroma z neverjetnim popustom, zato ne pozabite spremljati naše ponudbe. V naši trgovini pa vam niso na voljo le HP prenosniki (HP ProBook 470 G3 in drugi), ampak tudi računalniki drugih priznanih znamk, kot so Lenovo, Asus, Acer, Apple, Dell, Samsung in Toshiba. Tudi če vas bolj kot HP računalnik zanima namizni ali prenosni računalnik katere od omenjenih znamk, lahko računate na izjemno ugodne cene. Za celotno ponudbo HP računalnikov obiščite našo spletno stran: www.mojracunalnik.com!

Objavljeno

Prenosnik za ugodno ceno: najboljši prenosnik za vaše potrebe

Prenosnik je ena tistih naprav, ki so občutno olajšale naše vsakodnevne zadolžitve – delovne, šolske in druge – obenem pa nam omogoča optimalen izkoristek časa. Zagotovo ste se že kdaj znašli nekje, kjer ste imeli na voljo ogromno časa, a žal pri sebi niste imeli pripomočkov, da bi se lotili nujnega dela, ki vas je čakalo. Kakovosten prenosnik je tako lahko vaš najzvestejši spremljevalec in najučinkovitejši pomočnik v najrazličnejših situacijah. Najcenejši prenosni računalniki so vam poleg tega dandanes na voljo po smešno nizkih cenah in tako dostopni najširšemu krogu uporabnikov.

 

NAJBOLJŠI PRENOSNIKI

 

Najboljši prenosnik ni nujno tudi najdražji

Prenosni računalniki so torej cenejši kot kadar koli, a najcenejši prenosni računalnik vendarle ni najboljša izbira prav za vse, saj se lahko sicer zgodi, da boste razočarani. Če svoj prenosnik uporabljate pri zahtevnejših delih ali pa potrebujete prenosnik za igre, boste morali tako odšteti malce več, če želite, da naprava zadosti vsem vašim pričakovanjem. Najboljši prenosnik je vsekakor precej subjektivna oznaka, saj imajo različni uporabniki zelo različne zahteve. V podjetju LINKER-COM vam pomagamo, da najdete najboljši prenosnik glede na vaše želje po karseda ugodni ceni. Našo ponudbo si lahko predhodno ogledate v spletni trgovini in se nato obrnete na nas, če bi potrebovali kakršne koli dodatne informacije.

 

Izjemno ugodni odplačilni pogoji

Prepričani smo, da naša prodaja prenosnikov govori sama zase in dokazuje, da so lahko tudi najboljši prenosniki najbolj priznanih proizvajalcev (med njimi tudi prenosniki Apple) cenovno zelo dostopni. Poleg ugodnih rednih cen pa vam pripravljamo tudi posebne akcije. Še posebej pozorni bodite na naše dnevne akcije, saj vam vsak dan ponujamo neverjeten prihranek ob nakupu določenega izdelka. Poleg vseh omenjenih ugodnosti pa vam nudimo tudi možnost obročnega odplačevanja. Naročene izdelke odpošljemo v najkrajšem možnem času, odločite pa se lahko tudi za osebni prevzem.

Objavljeno

Prenosni računalnik Lenovo so pri nas zelo poceni

Prenosni računalnik Lenovo, računalnik HP, Toshiba računalnik in vsi drugi prenosni računalniki so v akciji pri nas zelo pogosto. Naša prodaja prenosnih računalnikov je zelo priljubljena, saj lahko pri nas dobite najboljši prenosnik in najcenejši prenosnik hkrati. Naše vodilo je: najboljša kvaliteta za najnižjo možno ceno. Pri nas tako za vaš denar dobite največ. Če torej potrebujete prenosni računalnik Lenovo ali računalnik HP in vam je pomembno, da je cena tega računalnika najugodnejša, vas vabimo, da si ogledate našo spletno trgovino. Pri nas sta prenosni računalnik Lenovo in računalnik HP najcenejša, zato se vam nakup pri nas vsekakor najbolj splača.

 

Prenosni računalnik Lenovo že čaka v naši spletni trgovini

Najlepše in najboljše v spletnih trgovinah je to, da lahko kupujete kar iz vašega udobnega naslanjača. Vse nakupe opravite zelo enostavno s klikanjem miške. In če ste si izbrali za vas najustreznejši prenosni računalnik Lenovo ali računalnik HP, ga boste seveda dobili na dom, tako da vam ne bo treba nikamor hoditi po njega. V današnjem času, ko je internet postal izredno pomemben v našem življenju in je način našega življenja močno pospešil oziroma preoblikoval, je zelo pomembno, da prihranimo čas in si olajšamo življenje. Naša spletna trgovina je tudi eden takšnih načinov, ki omogočajo veliko udobje, ko lahko ljudje kupujemo kar od doma. Da pa bi to seveda lahko opravljali, potrebujete dober računalnik. In tu je na vrsti naša prodaja prenosnih računalnikov, ki vam priskrbi prenosni računalnik v akciji: pri nas so prenosniki najboljši in zelo poceni.

 

Prenosni računalniki v akciji v naši spletni trgovini

Če si želite opraviti odličen nakup računalnika, kot je denimo prenosni računalnik Lenovo, poiščite prenosne računalnike v akciji. Zelo dobro je namreč, če lahko kupite nekaj, kar je kvalitetno in poceni. Ker to razumemo, so prenosni računalniki v akciji pri nas zelo pogosto.

Objavljeno

Prenosni računalniki HP in prenosniki Lenovo – akcije izbranih izdelkov v spletni trgovini

Prenosni računalnik HP ali prenosnik Lenovo? Morda kakšna druga znamka? Če podobne dileme mučijo tudi vas, si lahko pomagate z aplikacijo, ki jo boste našli v spletni trgovini Moj računalnik. Enostavno vnesete lastnosti, ki jih pričakujete od svojega novega prenosnika, in program bo v nekaj sekundah opravil selekcijo, ki vam bo pomagala pri izbiri. Spotoma pa preverite še naše akcije prenosnikov, ki jih redno posodabljamo.

 

Prenosni računalniki HP

Pri uporabnikih, ki potrebujejo računalnik predvsem za poslovne namene, so prenosni računalniki HP še posebej priljubljeni. Obstaja namreč posebna linija prenosnih računalnikov HP, ki je bila oblikovana prav z mislijo na tovrsten tip uporabnikov. Vsi izdelki iz te linije izstopajo po svoji tankosti, nizki teži in enostavni prenosnosti, kar je pri delu v poslovnem svetu izjemno pomembno. Redukcija materialne pojavnosti pa seveda še ne pomeni zmanjšanja zmogljivosti računalnikov – tudi »poslovni« prenosni računalniki HP se namreč odlikujejo z izredno hitrim procesorjem in drugimi pomembnimi karakteristikami kakovostnega prenosnika.

Prenosniki Lenovo

Tudi prenosniki Lenovo veljajo za izredno zmogljive izdelke, primerne tako za poslovno kot za domačo uporabo. Prenosni računalniki Lenovo še posebej izstopajo po premišljeno oblikovanih tipkovnicah, ki omogočajo hitrejšo in enostavnejšo uporabo. Tako so različni modeli prenosnikov Lenovo pogosta izbira pri vseh tistih, ki vsakodnevno porabijo veliko časa za tipkanje (prevajalci itd.). Boleči prsti oziroma sklepi bodo že kmalu le še neprijeten spomin.

 

Akcije prenosnikov – zagotovite si ugoden in kakovosten prenosnik

Nakup rabljenega prenosnika se zdi na prvi pogled ena od najboljših možnosti, kako priti do najcenejšega prenosnika, ki obenem izpolnjuje določene zahteve, ki jih imate. Vendar pa je najcenejši prenosnik lahko na dolgi rok precej drag. Kupovanje rabljenih prenosnikov je namreč, podobno kot pri drugih rabljenih stvareh, načeloma kupovanje mačka v žaklju. Lahko se sicer zgodi, da imate srečo in kupite kakovosten izdelek, ki vam bo služil še več let, vendar je po drugi strani precej več možnosti za pogostejše okvare in s tem povezane stroške. Precej varnejša možnost se zdi tako nakup novega izdelka, še posebej, če je v igri posebna akcija. Prenosniki, kupljeni na ta način, so namreč lahko izjemno ugodni (cene so mnogokrat celo primerljive s tistimi, ki bi jih sicer odšteli za rabljen prenosnik), obenem pa vam garancija omogoča določeno varnost. Pred prihajajočimi prazniki smo vam v spletni trgovini Moj računalnik pripravili posebne akcije prenosnikov (med njimi boste našli tudi prenosne računalnike Lenovo in HP), ki se jih vsekakor splača preveriti.

Objavljeno

Prenosni računalniki Asus in prenosni računalniki drugih znamk na obroke

Prenosni računalniki Asus so znani kot izredno zmogljivi prenosniki, na voljo pa vam je ogromno različnih modelih, kar vam omogoča, da pri svojem prenosnem računalniku Asus izberete tisto kombinacijo lastnosti, ki vam je pri delu z računalnikom najpomembnejša. Zelo priljubljeni so tudi mini prenosni računalniki Asus, katerih prednost je predvsem dolga vzdržljivost baterije, obenem pa so tudi izredno lahki, posledično pa seveda tudi mobilni. Za vse tiste, ki razmišljate o nakupu prenosnika – naj bo to (mini) prenosni računalnik Asus ali pa računalnik druge znamke (denimo prenosni računalnik HP, prenosnik Toshiba itd.) – imamo dobro novico. V spletni trgovini Moj računalnik vas namreč čakajo kakovostni prenosni računalniki na obroke.

 

Prodaja prenosnikov in druge računalniške opreme

Začetki našega podjetja segajo vse do leta 1993, torej več kot dve desetletji nazaj. V času delovanja smo si nabrali številne izkušnje na področju računalništva, ki zagotavljajo kakovost opravljene storitve. Prodaja prenosnikov, ki zajema raznolike in priznane znamke, od že omenjenih prenosnih računalnikov HP in Asus ter prenosnikov Toshiba  do prenosnikov znamke Lenovo, Fujitsu, Apple itd., je sicer ena naših pomembnejših dejavnosti, a še zdaleč ne edina, saj se trudimo, da svojim strankam vedno ponudimo čim bolj celostno storitev, opravljeno na enem mestu. Poleg prodaje prenosnikov in drugih vrst računalnikov vam namreč ponujamo tudi strokovno, hitro in po želji kar na vašem domu izveden servis namiznih računalnikov in prenosnikov, prodaja pa ni usmerjena zgolj na različne vrste računalnikov, ampak boste pri nas našli tudi drugo računalniško opremo. Osredotočamo se predvsem na prodajo prenosnikov, namiznih računalnikov in računalniške opreme prek spleta, saj verjamemo, da je to najbolj udoben način nakupovanja, ki obenem pomeni tudi časovni prihranek. V naši spletni trgovini pa boste našli tudi posebno aplikacijo, ki vam omogoča enostavno iskanje računalnikov glede na posamezne postavke (velikost zaslona, tip procesorja, grafika, ločljivost ekrana, operacijski sistem, barva, disk itd.).

 

Pogoji za nakup prenosnih računalnikov na obroke

Ena glavnih prednosti naše spletne trgovine je že omenjena možnost nakupa prenosnih računalnikov (Asus itd.) na obroke, pri čemer je maksimalno število obrokov 12. Prenosni računalnik na obroke lahko kupite vsi imetniki Diners kartice. V primeru, da gre za 6 obrokov ali manj, pa z obročnim odplačevanjem izbranega izdelka oziroma izdelkov ne boste imeli dodatnih stroškov, kar je še dodaten bonus. Nov prenosnik, ki je lahko tudi krasno božično darilo, s katerim obdarite vam drago osebo ali pa kar sebe, je lahko pri vas že jutri …

Objavljeno

Prenosni računalnik Lenovo in HP

Prenosni računalnik Lenovo je le eden od izdelkov, ki jih lahko najdete v naši ponudbi vrhunske računalniške opreme. Pri nas vam je na voljo različna oprema, na primer prenosni računalnik HPToshiba prenosnik, in podobno. V našem podjetju se z razvojem in izdelavo računalniške opreme za računovodstva, trgovinskega poslovanja, proizvodnje in blagovno materialnega poslovanja ukvarjamo že več kot trideset let. Poleg tega imamo za svoje stranke na voljo internetno prodajo računalniške opreme, kot je prenosni računalnik Lenovo in še marsikaj, nudimo pa tudi servis in vzdrževanje ter postavitev omrežja in strežnikov. Potrebujete nov prenosni računalnik – akcija vam bo še olajšala nakup.

 

Prenosni računalnik HP

Prenosni računalnik Lenovo ni edina znamka računalnikov, ki jih lahko kupite v naši spletni trgovini Moj računalnik.com. Na voljo vam je tudi na prime Toshiba prenosnik in prenosni računalnik HP, ki nudi kakovosten izdelek za ugodno ceno. Ko izbirate izdelek v spletni trgovini, se pozanimajte o njegovih lastnostih (te so vedno zapisne ob izdelki) in precenite, kakšen je za vas primeren prenosni računalnik. Akcija, ki je jasno označena, lahko bistveno zniža njegovo ceno. Če sami ne najdete najprimernejšega zase, vam lahko pri izbiri pomagajo svetovalci našega podjetja, in sicer po telefonu ali prek elektronske pošte.

 

Prenosni računalnik Lenovo

Bistvo vsakega prenosnika, pa naj gre za prenosni računalnik HP, za prenosni računalnik Lenovo ali pa kak drug izdelek, je to, da ga lahko odnesemo s seboj kamor koli. Zato se pogosto zgodi, da ga ne položimo samo na mizo oziroma na neko trdno podlago, ampak ga imamo na primer na kolenih ali kje drugje.

 

Objavljeno

Akcija prenosnih računalnikov za vaše zadovoljstvo

Prenosni računalnik v akciji je proizvod, ki ga pri nas vedno lahko dobite. Danes je najboljši prenosnik nekaj, brez česar ne gre. Računalniki so dodobra spremenili naš način življenja in kar nemogoče si je predstavljati, kako bi oblikovali življenje, če bi računalniki kar naenkrat izginili z našega sveta. Naša povečana mobilnost, ki so jo sprožili mobilni telefoni, pa se je še stopnjevala z množičnostjo prenosnikov, kot so HP. Včasih so bili prenosniki, kot je HP, prestižnega pomena: kdor ga je imel, je užival visok imidž. Danes pa bi mnogi poklicni profili brez prenosnikov, kot so HP, morali povsem spremeniti način delovanja in to bi vsekakor bilo povezano s številnimi sitnostmi. Prenosni računalniki, kot je Asus, danes torej niso več luksuz, ampak so za marsikoga nujna potrebščina. Zato je pomembno, da so prenosni računalniki v akciji, saj je tako velikemu številu ljudi omogočeno delo in normalno življenje. V naši spletni trgovini je akcija prenosnih računalnikov nekaj povsem vsakdanjega, saj so ugodni prenosniki pri nas doma. Še več. Pri nas dobite najcenejši prenosnik kadarkoli. Seveda pa vam z veseljem ponujamo tudi dodatno opremo.

 

Asuss

 

Akcija prenosnih računalnikov za vaš dober nakup

Če iščete akcijo prenosnih računalnikov, je koristno, da obiščete našo spletno stran, saj pri nas dobite najcenejši prenosnik. Prenosni računalniki Asus, prenosniki HP in številni drugi so vam na ogled. Prepričani smo, da boste našli najcenejši prenosnik v skladu z vašimi pričakovanji.

 

Najcenejši prenosnik dobite pri nas zagotovo vedno

Pri nas vam je vedno na voljo najcenejši prenosnik, saj so prenosni računalniki v akciji pri nas kadarkoli. Če to ni prenosnik HP, pa je zagotovo to prenosnik kakšnega drugega proizvajalca. Če se slučajno zgodi, da je najdete ugodnejši prenosni računalnik kje drugje, pa nas pokličite in potrudili se bomo, da bo naša ponudba za vas osebno še ugodnejša.

Objavljeno

Prenosni računalnik, na katerega boste ponosni

Prenosni računalnik, kot sta denimo Probook 470 G3 ali Probook 470 G2, je v današnjem svetu artikel, ki ga nihče več ne povezuje z luksuzom. Mobilnost, h kateri so seveda odločilno pripomogli mobilni telefoni, nam je postala že tako pomembna, da je za mnoge ljudi prenosni računalnik, kot na primer HP Probook 470 G2 ali Probook G3 470, ekvivalenten namiznim računalnikom. Prenosni računalnik, kot sta HP Probook 450 ali Probook 470 G3, in mobilni telefon sta postala tako močno vpeta v naš vsakdanjik, da si našega življenja brez teh dveh naprav enostavno ne znamo več predstavljati.

Prenosni računalnik je povsem spremenil naše življenje

Mlajši ljudje si sploh ne morejo predstavljati, da se je svet nekoč vrtel brez računalnikov, kot sta Probook G3 470 in Probook 470 G2, ter mobilnih telefonov. A vse je delovalo brez kakšnih večjih težav. Res pa je, da so predvsem računalniki, kot na primer HP Probook 470 G2 ali Probook 470 G3, odprli možnosti na zasebnem in poslovnem področju, o kakršnem so še kako desetletje ali dva pred pojavom računalnikov sanjali kvečjemu zanesenjaki ali ljubitelji znanstvene fantastike.

Probook 470 G3 je najcenejši pri nas

Računalniki HP, kot je Probook 470 G3, slovijo kot izvrstni. In res je tako. HP je naprava, ki vas bo zagotovo zadovoljila in verjetno celo navdušila. Najboljša novica pa je to, da boste v naši trgovini prenosni računalnik dobili najceneje. Če boste kje drugje nemara zasledili nižjo ceno vašega priljubljenega modela namiznega ali prenosnega računalnika, nas, prosimo, obvestite in dali vam bomo dodaten popust.