Objavljeno

Računalniška trgovina Linker-com d.o.o.

Računalniška trgovina Linker-com d.o.o. ima spletno prodajo namiznih in prenosnih računalnikov različnih priznanih znamk.  Na spletni strani mojracunalnik najdete namizne in prenosne računalnike znamke HPAsus, Acer, Lenovo, Apple, Toshiba. Računalniška trgovina Linker-com d.o.o. ima konkurenčne cene v Sloveniji.  Ne spreglejte naše ponudbe in si še danes zagotovite vaš nov računalnik po garantirano najnižji ceni.

 

NA SPLETNO TRGOVINO

 

Najcenejša računalniška trgovina v Sloveniji

Spletna trgovina mojracunalnik se zmeraj trudi biti najcenejša računalniška trgovina. Lahko se seveda zgodi, da smo določen model spregledali, zato vam damo možnost, če najdete kateri model drugje ceneje kot pri nas, nam javite in vam bomo poskusili dati še ugodnejšo ponudbo. Smo edina trgovina z računalniki, ki nudimo najcenejše cene, veliko število računalnikov na zalogi in dobavo naslednji dan. V kolikor želite računalnik prej preizkusiti imamo možnost tudi osebnega prevzema v naši računalniški trgovini, ki se nahaja v Mariboru, kjer je sedež podjetja.

 

Nakup računalnika

Pri nakupu računalnika je najpomembnejše, da se ne prenaglite. Vzemite si čas, preverite ponudbo na naši spletni strani. Odgovorite si na vprašanje, zakaj potrebujete računalnik, saj tako ugotovite, kaj pravzaprav iščete. V kolikor se ne morete odločiti nas kontaktirajte na mobilno številko: 031/421-105 in vam bomo z veseljem pomagali in svetovali pri odločitvi ter nakupu vašega novega namiznega ali prenosnega računalnika. Imamo veliko izbiro računalnikov z različnimi vgrajenimi komponentami. Z osnovnimi, ki so primerni za brskanje po spletu, spletne nakupe, e-pošto, pisanje seminarskih nalog do zmogljivih, ki omogočajo zahtevno grafično oblikovanje in igranje igric tako imenovani Gaming računalniki. Preverite modele računalnikov v naši spletni trgovini in ugotovili boste, da je naša računalniška trgovina, trgovina v kateri se najde primeren računalnik za vsakogar.

Omogočamo tudi nakup računalnika na obroke preko Diners kartice do 12 obrokov. V primeru da izberete do 6 obrokov ni dodatnih stroškov in tako pridete do novega namiznega ali prenosnega računalnika po najcenejši ceni.

Naša računalniška trgovina je z vami že od leta 1993, tako da pri nas ni pomislekov glede varnosti nakupa.