Objavljeno

Prodaja prenosnikov in servis (Maribor) – kvalitetno in ugodno

Prodaja prenosnikov v Mariboru, kjer se nahaja sedež našega podjetja LINKER-COM, danes predstavlja precej majhen delež vseh dejavnosti našega podjetja. V skladu s časom, seveda pa tudi s samim predmetom, se je namreč naša prodaja prenosnikov preselila na splet; ugodni in kakovostni prenosniki so tako postali precej bolj dosegljivi kupcem po vsej Sloveniji, ne le tistim, ki živijo v bližini Maribora. Prodaja prenosnikov pa je poleg tega dopolnjena še s prodajo namiznih računalnikov in računalniške opreme.

Dolga tradicija prodaje prenosnikov in drugih računalniških storitev

Zgodba našega podjetje se je začela pisati leta 1993; naša prvotna dejavnost je bil razvoj računovodsketrgovinske in druge poslovne programske opreme, sčasoma pa smo se začeli ukvarjati tudi s prodajo računalnikov, namenjenih širšemu krogu uporabnikov. Ena naših najpomembnejših dejavnosti je danes tako prav spletna prodaja prenosnikov. Maribor, Vzhodna ulica 032, pa je pravi naslov tudi za vse tiste, ki potrebujete hiter in profesionalen servis svojih računalnikov. Delo opravimo zanesljivo, kos pa smo tudi najzahtevnejšim izzivom, pred katere nas postavijo naše stranke, kar nam omogočajo bogate izkušnje na tem področju.

 

Izjemno ugodna prodaja prenosnikov

Prodaja prenosnikov na obroke je še eden od mnogih razlogov, zaradi katerega smo si v letih našega delovanja pridobili številne zveste stranke. Zavedamo se namreč, da je dandanes računalnik praktično nujen pripomoček, njegova okvara pa lahko močno zagreni vaše življenje. Prav tako pa se zavedamo, da finančno stanje včasih ne dopušča takojšnjega nakupa novega računalnika oziroma prenosnika. Prodaja prenosnikov na obroke je tako idealen način, da do novega, nujno potrebnega prenosnika pridete čim prej. Na voljo so vam prenosni računalniki različnih proizvajalcev (Asus, Acer, HP, Samsung, Toshiba in prenosniki Apple) ter karakteristik. Pri nas boste tako med drugim našli tudi cenovno dostopen prenosnik za igre. Naša prodaja prenosnikov (Maribor ali spletna trgovina) navduši tudi najbolj zahtevne kupce!