Objavljeno

Prenosnik za igre Asus – prenosni računalnik izredne zmogljivosti

Prenosnik za igre je bila še nedolgo tega besedna zveza, ki je marsikoga navdala s precejšnjo skepso. Zdelo se je namreč, da je prenosnik za igre skorajda povsem neuporaben, saj naj bi bile te predvsem v domeni klasičnih, namiznih računalnikov, ki zmorejo zagotoviti ustrezno podporo tudi za najbolj kompleksne igre. A razvoj tehnologije je poskrbel, da so dandanes tudi prenosniki za igre povsem običajna kategorija. Tako se lahko užitkom ob igranju svoje priljubljene igre prepustite praktično kjer koli …

 

PRILJUBLJEN PRENOSNIK ZA IGRE

 

Kako prepoznati kvaliteten prenosnik za igre?

Da pa bi vam vaš novi prenosnik zares lahko služil tudi pri igranju različnih iger, boste morali pred nakupom vložiti nekaj časa v primerjavo različnih opcij, ki so vam na voljo. Tisto, na kar morate biti še posebej pozorni, ko izbirate prenosnik za igre, sta predvsem procesor (težko boste zgrešili, če se odločite za Intel Core i7) in grafična kartica, upoštevajte pa tudi samo zasnovo tipkovnice, saj ste lahko v primeru nepraktičnega dizajna prikrajšani za kar nekaj užitkov. Zelo zaželeno je, da je tipkovnica osvetljena, kar omogoča igranje tudi v nočnem času, dober prenosnik za igre pa odlikuje tudi nadpovprečna vzdržljivost baterije.

Asus Rog

Prenosni računalnik Asus primeren tudi za najbolj zagrizene »igričarje«

Praktično vsi pomembnejši proizvajalci prenosnih računalnikov (LenovoAsusHP, Samsung, Toshiba …) v svojo ponudbo vključujejo posebne računalnike za ljubitelje igre, ki lahko najdejo nekaj zase celo med Apple prenosniki. Bogat nabor možnosti boste našli tudi v naši spletni trgovini Moj računalnik, kjer vam med drugim ponujamo tudi »gamerski« prenosni računalnik Asus po dostopni ceni. Omenjeni prenosni računalnik Asus združuje vse bistvene lastnosti, ki jih mora imeti dober prenosnik, namenjen (tudi) igranju iger. Naša spletna prodaja prenosnikov pa seveda zajema tudi kakovostne prenosnike za druge tipe uporabnikov. Ponujamo vam kombinacijo uveljavljenih znamk (prenosni računalnik LenovoApple, Acer, HP, Asus, Toshiba in Samsung) ter ugodnih cen.