Objavljeno

Prenosni računalniki HP in prenosniki Lenovo – akcije izbranih izdelkov v spletni trgovini

Prenosni računalnik HP ali prenosnik Lenovo? Morda kakšna druga znamka? Če podobne dileme mučijo tudi vas, si lahko pomagate z aplikacijo, ki jo boste našli v spletni trgovini Moj računalnik. Enostavno vnesete lastnosti, ki jih pričakujete od svojega novega prenosnika, in program bo v nekaj sekundah opravil selekcijo, ki vam bo pomagala pri izbiri. Spotoma pa preverite še naše akcije prenosnikov, ki jih redno posodabljamo.

 

Prenosni računalniki HP

Pri uporabnikih, ki potrebujejo računalnik predvsem za poslovne namene, so prenosni računalniki HP še posebej priljubljeni. Obstaja namreč posebna linija prenosnih računalnikov HP, ki je bila oblikovana prav z mislijo na tovrsten tip uporabnikov. Vsi izdelki iz te linije izstopajo po svoji tankosti, nizki teži in enostavni prenosnosti, kar je pri delu v poslovnem svetu izjemno pomembno. Redukcija materialne pojavnosti pa seveda še ne pomeni zmanjšanja zmogljivosti računalnikov – tudi »poslovni« prenosni računalniki HP se namreč odlikujejo z izredno hitrim procesorjem in drugimi pomembnimi karakteristikami kakovostnega prenosnika.

Prenosniki Lenovo

Tudi prenosniki Lenovo veljajo za izredno zmogljive izdelke, primerne tako za poslovno kot za domačo uporabo. Prenosni računalniki Lenovo še posebej izstopajo po premišljeno oblikovanih tipkovnicah, ki omogočajo hitrejšo in enostavnejšo uporabo. Tako so različni modeli prenosnikov Lenovo pogosta izbira pri vseh tistih, ki vsakodnevno porabijo veliko časa za tipkanje (prevajalci itd.). Boleči prsti oziroma sklepi bodo že kmalu le še neprijeten spomin.

 

Akcije prenosnikov – zagotovite si ugoden in kakovosten prenosnik

Nakup rabljenega prenosnika se zdi na prvi pogled ena od najboljših možnosti, kako priti do najcenejšega prenosnika, ki obenem izpolnjuje določene zahteve, ki jih imate. Vendar pa je najcenejši prenosnik lahko na dolgi rok precej drag. Kupovanje rabljenih prenosnikov je namreč, podobno kot pri drugih rabljenih stvareh, načeloma kupovanje mačka v žaklju. Lahko se sicer zgodi, da imate srečo in kupite kakovosten izdelek, ki vam bo služil še več let, vendar je po drugi strani precej več možnosti za pogostejše okvare in s tem povezane stroške. Precej varnejša možnost se zdi tako nakup novega izdelka, še posebej, če je v igri posebna akcija. Prenosniki, kupljeni na ta način, so namreč lahko izjemno ugodni (cene so mnogokrat celo primerljive s tistimi, ki bi jih sicer odšteli za rabljen prenosnik), obenem pa vam garancija omogoča določeno varnost. Pred prihajajočimi prazniki smo vam v spletni trgovini Moj računalnik pripravili posebne akcije prenosnikov (med njimi boste našli tudi prenosne računalnike Lenovo in HP), ki se jih vsekakor splača preveriti.