Objavljeno

Prenosni računalniki Asus in prenosni računalniki drugih znamk na obroke

Prenosni računalniki Asus so znani kot izredno zmogljivi prenosniki, na voljo pa vam je ogromno različnih modelih, kar vam omogoča, da pri svojem prenosnem računalniku Asus izberete tisto kombinacijo lastnosti, ki vam je pri delu z računalnikom najpomembnejša. Zelo priljubljeni so tudi mini prenosni računalniki Asus, katerih prednost je predvsem dolga vzdržljivost baterije, obenem pa so tudi izredno lahki, posledično pa seveda tudi mobilni. Za vse tiste, ki razmišljate o nakupu prenosnika – naj bo to (mini) prenosni računalnik Asus ali pa računalnik druge znamke (denimo prenosni računalnik HP, prenosnik Toshiba itd.) – imamo dobro novico. V spletni trgovini Moj računalnik vas namreč čakajo kakovostni prenosni računalniki na obroke.

 

Prodaja prenosnikov in druge računalniške opreme

Začetki našega podjetja segajo vse do leta 1993, torej več kot dve desetletji nazaj. V času delovanja smo si nabrali številne izkušnje na področju računalništva, ki zagotavljajo kakovost opravljene storitve. Prodaja prenosnikov, ki zajema raznolike in priznane znamke, od že omenjenih prenosnih računalnikov HP in Asus ter prenosnikov Toshiba  do prenosnikov znamke Lenovo, Fujitsu, Apple itd., je sicer ena naših pomembnejših dejavnosti, a še zdaleč ne edina, saj se trudimo, da svojim strankam vedno ponudimo čim bolj celostno storitev, opravljeno na enem mestu. Poleg prodaje prenosnikov in drugih vrst računalnikov vam namreč ponujamo tudi strokovno, hitro in po želji kar na vašem domu izveden servis namiznih računalnikov in prenosnikov, prodaja pa ni usmerjena zgolj na različne vrste računalnikov, ampak boste pri nas našli tudi drugo računalniško opremo. Osredotočamo se predvsem na prodajo prenosnikov, namiznih računalnikov in računalniške opreme prek spleta, saj verjamemo, da je to najbolj udoben način nakupovanja, ki obenem pomeni tudi časovni prihranek. V naši spletni trgovini pa boste našli tudi posebno aplikacijo, ki vam omogoča enostavno iskanje računalnikov glede na posamezne postavke (velikost zaslona, tip procesorja, grafika, ločljivost ekrana, operacijski sistem, barva, disk itd.).

 

Pogoji za nakup prenosnih računalnikov na obroke

Ena glavnih prednosti naše spletne trgovine je že omenjena možnost nakupa prenosnih računalnikov (Asus itd.) na obroke, pri čemer je maksimalno število obrokov 12. Prenosni računalnik na obroke lahko kupite vsi imetniki Diners kartice. V primeru, da gre za 6 obrokov ali manj, pa z obročnim odplačevanjem izbranega izdelka oziroma izdelkov ne boste imeli dodatnih stroškov, kar je še dodaten bonus. Nov prenosnik, ki je lahko tudi krasno božično darilo, s katerim obdarite vam drago osebo ali pa kar sebe, je lahko pri vas že jutri …