Objavljeno

Lenovo Yoga 510

14-PALČNI PRENOSNI RAČUNALNIK Z VELIKIM POMNILNIKOM IN FUNKCIJO HITREGA POLNJENJA.

Yoga 510 (14-palčni) je z edinstvenim, diamantno rezanim zaslonom za dlan namenjen tistim, ki hočejo biti drugačni. V primerjavi s prejšnjimi generacijami je tanjši in lažji, ima pa tudi dvakrat večji pomnilnik, zato se lahko poslovite od zunanjih trdih diskov. Poleg tega, da se za 40 % hitreje polni kot običajni prenosni računalniki, lahko Yoga 510 po potrebi obračate, zlagate, nagibate ali uporabljate v načinu s stojalom.

Z do Intel® Core™ i7 procesorjem

Daljša življenjska doba baterije s funkcijo hitrega polnjenja

S prenosnim računalnikom Lenovo Yoga 510 (14-palčni) skorajda ne boste potrebovali napajalnega kabla. Omogoča namreč do 8,5 ur življenjske dobe baterije s samo enim polnjenjem. Če pa baterijo kljub temu izpraznite, brez skrbi: s tehnologijo hitrega polnjenja jo lahko 100 % napolnite v samo dveh urah in pol, kar je za 40 % hitreje kot pri običajnih prenosnih računalnikih.

Več načinov za dela in zabavo

Po potrebi računalnik, po želji tablični računalnik in še veliko več. Yoga 510 je neverjetno prilagodljiv računalnik. Vključuje štiri načine, s katerimi lahko prilagodite svoj način dela: prenosni računalnik, s stojalom, način »šotor« in tablični računalnik. Skrivnost: Yoga 510 ima tečaj in zaslon na dotik edinstvene oblike, ki omogoča obračanje zaslona za 360 stopinj, kar pomeni, da način uporabe lahko izberete glede na to, kaj želite početi.

Do Windows 10

Že poznan občutek sistema Windows, toda še boljši. Vrača se meni Start, še boljši kot kdaj koli prej. Povečajte ga, prilagodite ga po meri, prikrojite ga svojim potrebam. Delajte z več napravami, ki vam veliko pomenijo, kot so tiskalniki, fotoaparati ter USB-ključi. In lahko ste brez skrbi, saj vam dodatne varnostne funkcije zagotavljajo zaščito pred krajo naprave in škodljivo programsko opremo.

Tanka in lahka oblika

Z začetno težo pri 1,75 kg in debelino le 20,8 mm je računalnik Yoga 510 ne le izjemno prenosen, ampak tudi vidno elegantnejši od prejšnje generacije – kot nalašč za vse, ki računalnik radi uporabljate na poti.

Osupljiv pomnilnik

Pri večini prilagodljivih prenosnih računalnikov je na voljo okrog 512 GB pomnilniškega prostora. Yoga 510 pa vam ponuja dvakrat toliko, saj ima trdi disk velikosti do 1 TB, kar pomeni, da lahko uživate v dodatnem prostoru in se poslovite od zunanjih trdih diskov ali SSD disk v velikosti 256 GB, ki pohitri celoten prenosnik.

Vrhunski zaslon v polni HD-ločljivosti

14-palčni zaslon FHD (1920 × 1080) z živahnimi barvami omogoča svetle, podrobne prikaze za izjemno zmogljivost pri igranju iger in predvajanju večpredstavnosti. Tehnologija desetprstnega hkratnega dotika omogoča vrhunsko izkušnjo dotika, večjo odzivnost in krajši odzivni čas. Zaradi tehnologije medravninskega preklapljanja (IPS, In-Plane Switching) pa zaslon računalnika Yoga 510 omogoča čiste prikaze v širokem vidnem kotu, zato je odličen za skupno rabo vsebin s prijatelji.

Zvočna tehnologija Harman®

Yoga 510 ima stereo zvočnike z zvočno tehnologijo Harman®, ki omogoča predvajanje jasnega in čistega zvoka za izboljšano izkušnjo poslušanja.

Na voljo v več slogovno dovršenih barvah

Yoga 510 je na voljo v dveh prepoznavnih barvah: srebrni in črni.

Nasmehnite se, zamenjajte in razvrstite – v le nekaj sekundah

Program Lenovo® Photo Master 2.0 združuje sodobno galerijo s fotografijami, izjemno učinkovito navigacijo, ki je preprosta za uporabo, in orodja za urejanje fotografij. Sedaj je na voljo s funkcijami, kot sta Auto Face Replace in Smart Event Sort, ki vam omogočajo da svoje fotografije organizirate in optimizirate do popolnosti.