Objavljeno

Kateri prenosnik izbrati – prodaja prenosnih računalnikov za vse okuse in potrebe

Če želite izvedeti, kateri prenosnik izbrati, se morate najprej vprašati, za kaj ga boste največkrat uporabljali. Ali boste na njem igrali najljubše igrice, programirali, ali pa ga boste uporabljali zgolj za pisarniška opravila? Za pisarniška opravila in občasen ogled filma ali igranje kakšne grafično manj zahtevne igrice boste praviloma kupili precej manj zahteven (tako glede komponent prenosnika kot vaš proračun) prenosnik, kot če boste nov prenosni računalnik uporabljali za igranje igric, ali pa grafično ustvarjanje.
Odgovori na ta vprašanja vam bodo podali precej bolj jasno sliko, kateri prenosnik izbrati. Zato si le vzemite čas, preverite ponudbe, povprašajte strokovnjake in upoštevate svoje denarne zmožnosti.

Na to kateri prenosnik izbrati vpliva tudi cena, ki pa ni edini kriterij

Prodaja prenosnih računalnikov se je v zadnjih letih precej pocenila, zato boste z nekaj premišljenega brskanja in raziskovanja zlahka našli poceni prenosne računalnike, ki bodo zadostili vašim potrebam. Po svojih ugodnih cenah slovi zlasti serija HP ProBook, še zlasti modela Probook 450 in Probook 470 G3. Vendar pa pri vprašanju kateri prenosnik izbrati, cena nikakor ne sme biti odločilen kriterij, saj v prvi vrsti potrebujete visoko kakovost in zmogljivost, ki vam bosta zagotavljali brezskrbno delo.

 

 

Pomemben kriterij pri izbiri je tudi velikost zaslona. Večji zasloni vam omogočajo boljšo in enostavnejšo razporeditev odprtih opravil, medtem ko boste z uporabo manjših prenosnikov precej bolj mobilni. V kolikor nameravate prenosni računalnik uporabiti kot nadomestek ali dopolnilo namiznemu računalniku, in ga boste uporabljali zlasti doma, potem boste precej lažje izbrali prenosnik 17, katerega diagonala zaslona meri 43,9 cm oz. 17,3 palca, kot pa nekdo, ki je nenehno v gibanju in prenosnik potrebuje povsod drugje, le doma ne. Več si preberite na strani: https://mojracunalnik.com/

Prodaja prenosnih računalnikov po ugodni ceni

Če se še vedno niste odločili, kateri prenosnik bi bil za vas najustreznejši, vas vabimo v našo spletno trgovino. Prodaja prenosnih računalnikov še nikoli ni bila tako enostavna, niti ugodna. Zato ne odlašajte več in nas še danes obiščite ali pokukajte v našo spletno trgovino. Vabljeni.