Objavljeno

HP Spectre

HP Spectre je elegantno oblikovan prenosni računalnik, ki vas bo navdušil s svojo zmogljivostjo. Njegov velik zaslon z visoko ločljivostjo nudi edinstveno sliko in boljši pregled nad vašimi najljubšimi vsebinami. Tu je še izredno zmogljiv procesor in Windows 10, ki nudi povezljivost z drugimi pametnimi napravami. Računalnik je sicer preprost za uporabo, uporabniku prijazen in bo zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike.

360 stopinjski značaj: spremenljiv v vsakem trenutku

Delajte, glejte filme ali igrajte igre tako, kot želite vi! Prenosni računalnik se lahko pohvali s svojim 360 stopinjskim značajem, zato je idealen za vse, ki od svoje prenosnika pričakujejo več. Standardna pozicija prenosnika je primerna za gledanje filmov, za lažje igranje iger ali brskanje po aplikacijah pa le obrnite računalnik za 360 stopinj in pustite, da vas navduši.

Mogočen procesor in Windows 10: za ljubitelje iger

Prenosnik HP Spectre temelji na novem Intel Core procesorju, ki je izredno zmogljiv in omogoča brezskrben užitek ob delu ali igranju tudi najzahtevnejših iger. K temu bo pripomogla še rahlo upognjena tipkovnica, ki se vam prilagaja in omogoča lažje tipkanje. Tu je še vsestranski Windows 10, ki nudi povezljivost z Xbox One in drugimi pametnimi napravami.

Izjemen dizajn: barva in linije, ki navdušijo

Prenosnik se lahko pohvali z zlato-rožnato barvo, ki je drugačna in drzna. Navdušila bo tudi tiste, ki prisegajo na klasično črno ali belo barvo in zagotovo pritegnila pozornost. Tu so še elegantne linije in izjemen dizajn ter lahkotnost prenosnika, ki je lažji od 1,5 kg.

Izjemnost v barvi in sliki: široka paleta barv

Prenosnik se lahko pohvali z 72 % barvnim spektrom, ki zagotavlja živahnost in bogatost barv ter slike, tako da boste vaše igre ali najljubše fotografije videli izjemno jasno in čisto.