Objavljeno

HP ProBook – kakovostni in zmogljivi prenosniki za brezskrbno delo ali zabavo

Prenosni računalniki HP ProBook predstavljajo najboljšo rešitev za vse, ki iščete visoko kakovost in zmogljivost ter ugodno ceno računalnika. Nakup prenosnika ni ravno preprosto opravilo in zahteva kar nekaj premisleka, zlasti če se na računalništvo ne spoznate najbolje. Običajno računalnik ni ravno poceni, zato je prav, da se, ko se odločimo za nakup prenosnika oz. prenosnega računalnika, najprej vprašamo, za kaj ga pravzaprav potrebujemo. Na podlagi tega si namreč izbiramo tudi njegove tehnične lastnosti.
Glede na velik obseg ponudbe boste tako z nekaj premišljenega brskanja in raziskovanja zlahka našli 
HP ProBook prenosnik, ki bo zadostil vašim potrebam. Izognite se napačnemu nakupu in še pred nakupom med seboj primerjajte različne modele.


HP Probook-i z močnim procesorjem Intel Core i5 po ugodnih cenah


HP ProBook 470 G3 in 350 G2 sta po zaslugi procesorja Intel Core i5 zmogljiva prenosnika, primerna za profesionalno uporabo v poslovnih družbah ali majhnih in srednje velikih podjetjih ter zagotavljata cenovno dostopno kombinacijo inovacij ter osnovnih varnostnih in večpredstavnostnih zmožnosti. HP ProBook 470 G3 i5 je izdelan za storilnost, zagotavlja zmogljivostne in varnostne funkcije, ki so bistvenega pomena za današnje zaposlene. 
HP ProBook nudi številne večpredstavnostne možnosti, 
močni Intel procesor i5 pa poskrbi, da imate na voljo vse, kar potrebujete za povezavo s svojim svetom. Ne glede na to, ali želite predvajati filme, uporabljati družabna omrežja, brskati po spletu ali urejati fotografije.

 
Prenosni računalnik HP Probook 250 G4 vam ponuja nesvetleč zaslon z diagonalo v velikosti 39,6 cm (15.6”) z resolucijo 1366×768 pik. Vgrajen procesor Intel N3050, ki poganja prenosnik, bo opravil vse vaše bistvene operacije. Prenosnik ima v sebi 4 GB delovnega pomnilnika (RAM), 500 GB trdega diska za shranjevanje podatkov in grafično kartico Intel HD. Prav tako vsebuje priključek USB 3.0 za še hitrejši prenos podatkov na zunanjo napravo.

Nakup HP prenosnika v našem podjetju vam zagotavlja vrhunsko opremo po ugodni ceni. Obiščite nas.