Objavljeno

HP prenosnik za uporabo doma in v službi

HP prenosnik oz. prenosni računalnik ima v računalniških trgovinah v Sloveniji vsekakor primat, saj ponujajo pri HP-ju daleč največ različnih prenosnikov in sestav. Izbira je še posebej široka v nizkem in srednjem cenovnem rangu, kjer je na voljo veliko različnih modelov, npr. HP Envy 13 ali HP ProBook 455 G2, pri teh pa tudi kup različic pri izboru procesorjev, diskov in vsega drugega, ki lahko precej otežijo nakup ustreznega prenosnika. Še zlasti če se na računalništvo ne spoznamo najbolje. Pri nakupu prenosnega računalnika, kot je HP prenosnik, nikakor ne sme biti odločilna samo cena, saj v prvi vrsti potrebujete visoko kakovost in zmogljivost, ki vam bosta zagotavljali brezskrbno delo.
Če želimo kupiti HP prenosnik, pri katerem bomo za svoj denar dobili kar največ, je prav, da se pred nakupom najprej vprašamo, za kaj ga pravzaprav potrebujemo. Na podlagi tega si namreč izbiramo tudi njegove tehnične lastnosti.

HP Probook
Prenosni računalnik HP Envy odlikuje visoka kakovost in zmogljivost ter lep videz

Prenosni računalnik HP Envy sodi v serijo računalnikov, ki naj bi bila namenjena predvsem večpredstavnim vsebinam, njeni ciljni publiki pa pomeni videz več kot povprečnemu računalnikarju. Prenosni računalniki HP so že tako v povprečju zelo dobre izdelave in tudi linija Envy ne razočara. Še zlasti bo vaše zanimanje vzbudil HP Envy 13, še posebno njegova cena. Ta prenosni računalnik HP velja za najtanjši prenosnik. Izjemno tanka in elegantna zasnova v sebi skriva moč zmogljivega namiznega računalnika. Ta HP prenosnik bo postal vaša nova strast.
Ljubitelje računalniških iger bo zagotovo navdušil računalnik HP Envy Phoenix 860. Vgrajen ima čisto nov procesor 6. generacije, Intel Core i7-6700. Da namizni računalnik deluje zelo hitro, skrbi 16 GB rama in kar 256 GB SSD diska in še dodatnih 2TB. Grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 980Ti, s kar 6 GB spomina poskrbi, da bo namizni računalnik kos prav vsem zahtevnim opravilom in igricam.

HP prenosnik – prenosljivost za vsak življenjski slog in žep. Obiščite našo spletno trgovino. Vabljeni.