Objavljeno

HP Omen

To je nov svet igranja iger, v katerem je tekmovanje neusmiljeno, veličina pa dosegljiva. Prenosni računalnik OMEN, opremljen z zmogljivo strojno opremo in strupenim videzom, je kadar koli in kjer koli pripravljen za bojno polje. Vzemite, kar vam pripada.

Pripravite se na slavo

Z grafično kartico NVIDIA® GTX™ in procesorjem Intel® Core ste opremljeni za vse izzive, vključno z najzahtevnejšimi igrami AAA.

Prepustite se tekmovanju

V izkušnji, ki vas bo povsem prevzela, boste čutili vsak utrip srca. Z zvokom Bang & Olufsen in pri nekaterih modelih tudi z zaslonom 4K IPS lahko dvignete lestvico igranja.

Oblikovan za prevlado

Z agresivnim, tanjšim oblikovanjem in zmajevo rdečo osvetljeno tipkovnico se lahko nasprotnikov z lahkoto lotevate doma ali poveljujte bojnemu polju na poti.

Posebnosti

Windows 10

  • Prihaja operacijski sistem Windows 10. Z dobro poznanim okoljem Windows, ki je zdaj še boljše, se lahko brez skrbi lotite velikih stvari.

Šesta generacija procesorjev Intel®

  • Šesta generacija procesorjev Intel® Core™, ki so hitrejši, tišji in zagotavljajo več funkcij, izboljšuje vašo računalniško izkušnjo kot še nikoli prej.

Za zunanjo uporabo

  • Ta zaslon s premazom proti bleščanju omogoča uživanje na soncu in v priljubljenih vsebinah. Neodsevnost in nizka raven sijaja zagotavljata manj bleščanja pri delu zunaj.

Slikovit pogled s širokim zornim kotom

  • Na tem živahnem zaslonu s polno visoko ločljivostjo lahko celo pri izjemno širokih zornih kotih uživate v ostrih slikah.

Izjemno natančna navigacija

  • S slikovno ploščico HP je zaslonska navigacija preprosta in intuitivna. Podpora za poteze z do štirimi prsti omogoča naravno delo z vsebino.

Grafična kartica enake zmogljivosti kot pri namiznih računalnikih

  • Izjemna grafična zmogljivost in povečana učinkovitost napajanja grafične procesorske enote NVIDIA® GeForce® GTX 960/965M na prenosnem računalniku zagotavljata nemoteno igranje iger v visoki ločljivosti.

Zajemite vse osebe v sobi

  • 88-stopinjski zorni kot in napredno tipalo BSI na kameri HP Wide Vision HD omogočata video klepete s celotno družino ali celo sejno sobo s kristalno jasnimi podrobnostmi.

Izjemno bogata zvočna izkušnja

  • Vrhunski zvok Bang & Olufsen prinaša zabavo v življenje z zvokom, ki ga lahko občutite. Prebudite svoje čute s popolnim zvokom na računalniku, naravnanim po meri v sodelovanju s strokovnjaki za zvok v podjetju Bang & Olufsen.

Jasen zvok. Velika glasnost.

  • Funkcija HP Audio Boost izboljšuje zvočno izkušnjo s tehnologijo pametnega ojačanja, ki zagotavlja glasen, čist in dinamičen zvok.

Je akumulator skoraj prazen? Nobena težava.

  • Ko je vsak trenutek dragocen, HP-jeva funkcija hitrega polnjenja omogoča do 50-odstotno napolnitev v približno 30 minutah. Priključite ugasnjeno napravo in napolnite akumulator z izjemno hitrostjo.