Objavljeno

Envy deluje zelo hitro

Modeli hp envy so namizni in prenosni računalniki, ki bodo zadostili čisto vsem vašim potrebam. Model hp envy 17 je opremljen s procesorjem Intel Core i7-6700HQ, 16 GB delovnega pomnilnika (RAM), 2000GB diska za shranjevanje podatkov. Vsebuje Nvidia GeForce GTX 950M 4GB grafično kartico. Prenosnik ima 17.3 palčni nesvetleč zaslon resolucije (1920×1080). Prav tako vsebuje priključek USB 3.0 za še hitrejši prenos podatkov na zunanjo napravo. Hp envy phoenix 860 ima vgrajen čisto nov procesor 6. generacije, Intel Core i5-6600K. Da namizni računalnik deluje zelo hitro skrbi 16 GB rama in kar 256 GB SSD diska in še dodatnih 1TB. Vsi modeli envy, na primer hp envy phoenix, imajo operacijski sistem Windows 10.
Hp envy 15 za vse, kar potrebujete

Hp je znamka, ki ji lahko zaupate, saj kakovost njihovih izdelkov veliko pove. V naši dobro opremljeni spletni trgovini ponujamo številne modele envy. Izmed njih lahko pohvalimo modele hp envy phoenix, ki imajo ohišje v čudoviti črni barvi, ki je kombinirana z oranžno črto. Hp envy phoenix 860 je računalnik, narejen prav za vse ljubitelje igric. Grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 970, s kar 4 GB poskrbi, da bo namizni računalnik kos prav vsem zahtevnim opravilom in igricam. Hp envy 15 in hp envy 17 sta tudi dva odlična domača računalnika iz serije envy.

 

Hp envy 15 za delo in filme

Hp envy 15 je eden izmed modelov računalnikov hp envy, ki ga za vse morebitne kupce v naši spletni trgovini zares toplo priporočamo. Ima močan procesor in veliko prostora na delovnem pomnilniku. Sicer pa si vse modele envy natančneje lahko ogledate na naši strani, kadarkoli pa nas lahko tudi pokličete ali pošljete elektronsko pošto, da vam lahko mi še natančneje svetujemo. Nato izberete svoj računalnik, ki je lahko že naslednjega dne na poti k vam domov. Dobrodošli.

HP

 

HP Envy – kakovostni, zmogljivi, lepi prenosniki po ugodni ceni

Iščete kakovosten in zmogljiv prenosnik, za katerega ne boste odšteli vseh svojih prihrankov? HP Envy prenosniki so prava izbira. Na tržišču so prisotni že kar nekaj časa, še zlasti priljubljen pa je HP Envy 15, katerega cena je še posebno ugodna. Z nakupom prenosnika HP Envy boste dobili praktičen in zmogljiv računalnik lepega videza.
Nakup prenosnika je odločitev, ki je v največji meri odvisna od tega, za kakšne namene ga potrebujete. Zato je izredno pomembno, da si za nakup prenosnega računalnika vzamete čas, preverite ponudbe, povprašajte strokovnjake in da upoštevate svoje denarne zmožnosti.
V naši spletni trgovini vas čaka široka ponudba HP prenosnikov, med katerimi je tudi HP Envy 15Cena vas bo zagotovo navdušila.

HP Envy 15 – cena navdušila že mnoge

HP Envy 15 se ponaša z nesvetlečim zaslonom v velikosti 39,6 cm (15,6”), katerega resolucija je 1920×1080 pik. HP Envy poganja izredno zmogljiv Intel Core i7 ali i5, ki bo z lahkoto opravil vse vaše bistvene operacije. Prenosnik ima v sebi 16 GB delovnega pomnilnika (RAM), 1000 GB trdega diska za shranjevanje podatkov in grafično kartico Nvidia Geforce GTX 950M. S priključkom USB 3.0 je prenos podatkov na zunanjo napravo še hitrejši.
Vašim potrebam glede zabave in storilnosti se čudovito prilagaja tudi izjemno prožen HP Envy x360. Opremljen je s procesorjem Intel Core i5–6200U, 8 GB delovnega pomnilnika (RAM), hitrega 256GB SSD trdega diska za shranjevanje podatkov in grafično kartico Nvidia Geforce 930M.

Računalnik za igre naj bo dober, zmogljiv in hitro odziven

Če ste resen igralec iger na računalniku, ali bi to radi postali, vas bo zagotovo navdušil računalnik HP Envy Phoenix 860. Vgrajen ima čisto nov procesor 6. generacije, Intel Core i7-6700. Da namizni računalnik deluje zelo hitro, skrbi 16 GB rama in kar 256 GB SSD diska in še dodatnih 2TB. Grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 980Ti, s kar 6 GB spomina poskrbi, da bo namizni računalnik kos prav vsem zahtevnim opravilom in igricam.