Kupite prenosnik in ga lahko uporabljate kot prenosnik ali tablico

Prenosniki x360 so namenjeni vsem, ki so radi v trendu. Namreč prenosnik ima 2v1. Lahko ga uporabljate kot tablico ali kot prenosnik. Vsi prenosniki z oznako x360 se obračajo za 360 stopinj. Zaslon je občutljiv na dotik (touch). Vsi prenosniki so zelo tanki, lahki, imajo aluminijasto ohišje, visoko avtonomnost baterije.

Pri nas (www.mojracunalnik.com) jih ponujamo z različnimi Intelovimi procesorji

SSD disk

Prenosni računalniki x360 vsebujejo ssd disk. Kar pomeni, da prenosnik s ssd diskom deluje hitreje. Disk namreč ne vsebuje nobenih mehaničnih delov, kar pomeni, da se v njih nič ne premika – tako kot se premika v hdd diskih. Branje podatkov poteka na drugačen način, ki je veliko hitrejše pri ssd diskih, kot pri hdd diskih. Pri SSD diskih so podatki shranjeni v obliki enic in ničel. SSD diski so primerni za tiste, ki potrebujejo hiter disk.

Pomnilnik

Vsi prenosniki imajo 8GB pomnilnika, ki ga je možno pri nekaterih modelih dograditi. Pri nas seveda najceneje za naše stranke. Tako kot ponujamo tudi prenosnike in računalniki po akcijskih cenah. Pomnilnik, drugače imenovan ram je namenjen tekočemu delo računalnika. Uporablja se za shranjevanje ukazov in začasnih podatkov. V delovnem pomnilniku hrani računalnik program, ki se trenutno izvaja, ter podatke in navodila, ki jih potrebuje za izvajanje programa.

Prenosniki HP

HP prenosniki so zelo kvalitetni. Saj dobimo veliko za dokaj nizko ceno. Na razpolago so naslednji modeli: Pavilion, Spectre, Envy. HP Pavilion je cenovno bolj ugoden. Ohišje ima iz aluminija, zaslon na dotik, licenčni Windows 10. Možen je 14 palčni zaslon ali 15,6 palčni zaslon. Potem pa je tu višji model od HP. HP Spectre 13 palčni zaslon. Ima elegantno ohišje in izredno zmogljivost.

Prenosni računalniki HP so enostavni za uporabo. Uporabnik se hitro znajde na njih in zadovoljil bo tudi zahtevnejše uporabnike. HP računalnik je idealen za vse, ki od prenosnika pričakujejo več.