Prenosni računalnik Toshiba Satellite C70-C-1CK

370,00 

Zaslon: 17″ (43,9 cm) HD
Procesor: Intel Core i3-5005U, 2x 2.0GHz
Pomnilnik: 4 GB, Trdi disk: 1000 GB HDD
Grafična kartica: Intel HD Graphics
Optični pogon: DVD-RW, Windows 10

Opis

Prenosni računalnik Toshiba Satellite C70-C-1CK

Prenosni računalnik Toshiba Satellite C70-C-1CK je ustvarjen za vsakodnevno uporabo, vendar s tem ne sklepa kompromisov pri obliki. Je namreč tanek in eleganten ter videti odlično v vsakem okolju. Stilsko izvrsten, z vzorčki v mat beli barvi privlači poglede, tipkovnica brez robov pa zagotavlja dodatno udobje.

Velik, 43,9-centimetrski zaslon ločljivosti HD + zagotavlja jasno sliko z živahnimi barvami, ki vašim filmom, video posnetkom in igram doda novo dimenzijo. Še več, kakovost slike dopolnjuje izjemen zvok, zahvaljujoč visokokakovostnim stereo zvočnikom s tehnologijo Toshiba Audio Enhancement. Prenosnik poganja Intel® Core™ i3 procesor skupaj z 4 GB RAM pomnilnika. Za shranjevanje je na voljo trdi disk s kapaciteto 1 TB. Za odlično grafiko skrbi grafična kartica Intel HD Graphics.

Od preproste in čiste oblike do elegantnega vzorca iz tankih črt. Prenosnik  lahko s seboj vzamete povsod. Prav tako ga lahko zaradi tankega, a trpežnega ohišja brez težav prenašate s seboj.

Prenosnik nudi številne načine, da ostanete povezani z zunanjimi viri, prav tako boste lahko dostopali do zabavnih ali poslovnih vsebin, ne glede na format, v katerem so shranjene. Povežite se z igralnimi konzolami in drugimi napravami preko vmesnika HDMI, priklopite vse ključne nosilce preko priključkov USB 2.0 ali pa izkoristite hitri vmesnik USB 3.0. Druga možnost je, da podatke hitro in učinkovito prenašate preko bralnika, ki podpira UHS-I.

račun na vaše ime ali podjetje, prenosnik z garancijo Toshiba
Dostava po SLO

Specifikacija

Zaslon: 17″ (43,9 cm) HD (1600×900), svetleč
Procesor: Intel Core i3-5005U, 2x 2.0GHz
Pomnilnik: 4 GB
Trdi disk: 1000 GB HDD
Grafična kartica: Intel HD Graphics
Optični pogon: DVD-RW

WLAN: 802.11
Čitalec kartic
Spletna kamera
Bluetooth

Priključki:
1 x HDMI
2x USB 2.0
1x USB 3.0
1x LAN

Operacijski sistem: Windows 10
Tuja tipkovnica s slo nalepkami
Barva: bela